Esküvői meghívók

Az esküvői meghívók tervezésénél nagy hangsúlyt fektetünk a grafikák, színek és a díszítőelemek összhangjára a papír minőségére. Az általunk készített esküvői meghívók mind kiemelt figyelemmel és szakértelemmel készülnek. Lehetőség van egyedi elképzelések megvalósítására is.

Esküvői vendégkönyv

Az esküvői vendégkönyv lapjain a rokonok és barátok örökíthetik meg a jókívánságokat, bölcs tanácsokat és rajzokat. Esküvői vendégkönyveink selyem borítású, papír-, illetve valódi bőr kötésű változatban egyaránt készülnek. Esküvői vendégkönyvek egyedi, névre szóló borítóval és előzékkel is választhatóak.

Esküvői fotóalbum

Esküvői fotóalbumok valódi bőr gerinccel, selyem kötésben. Választható méret: 28 x 30 cm és 24 x 22 cm. A fotóalbumban 180 darab 10×15 cm-es fotó helyezhető el. Hagyományos fehér karton belsővel, pausz elválasztókkal. Egyedi elképzeléseket is megvalósítunk

Esküvői ültetőkártya

Az ültetőkártyák segítenek eligazodni a násznépnek az ülésrendben. Az esküvői ültetőkártya elegáns és hasznos kiegészítője az ünnepi asztal díszítésnek. Praktikus lehet az ültető kártyák mellé egy nagy méretű ültetési rend, ami könnyű és gyors áttekintést nyújt a teremben levő asztalokról.

Esküvői menükártya

Az ünnepi asztalon elhelyezett menükártya három oldalú, így a vendégek tájékozódhatnak az étlapról, itallapról és az asztalszámról. Az esküvői meghívó mellé, hozzá illő grafikával választható ültetőkártya, menükártya, köszönőkártya, save the date matrica, szalvétagyűrű, esküvői vendégkönyv, esküvői fotóalbum. Kínálatunkban színben és grafikában harmonizáló kollekciókat talál.

Esküvői asztalszám

Esküvői asztalszám segít a vendégeknek az eligazodásban. A menükártya egyben asztalszámként is használható. A klasszikus háromszög menükártya egyik oldalán lehet az étlap, másik oldalán az itallap, a harmadik oldalon pedig nagy méretben az aktuális asztal száma jelenhet meg.

Megnézem

Megrendelés menete

 

Meghívók, vendégkönyvek megrendelése

Részletek

Szállítás

 

Ingyenes szállítás 20.000 forintos vásárlás felett.

Szállítási információk

Üzenetküldés

 

Kérdése van a termékről, írjon nekünk!

Üzenet küldése

"" Kedvencekhez adva

Weboldalunk jelenleg katalógus áruházként működik. Megrendelés után emailben felkeressük Önt a szállítási és fizetési részletekkel. gubodesign@gmail.com Elrejtés